GETAPI : TIGA PEMUZIK CILIK - Anne Medina; Akmar Hamid; Nor Liana Omar (Seri Kembangan, Selangor : FIRDAUS PRESS PUBLICATION, 2025)
Ehsan, Arjun dan Lily mejadi rapat apabila terpaksa bersatu dalam sebuah kumpulan. Mereka mahu menyertai pertandingan persembahan sempena bulan kemerdekaan di sekolah. Pada hari pertandingan, mereka bertiga tiba-tiba kembali ke zaman lampau apabila tersilap membuka pintu sebuah bilik di belakang pentas. Apa yang akan mereka temui ketika berada pada zaman itu. Adakah mereka berjaya kembali ke sekolah semula? Sempatkah mereka membuat persembahan yang dirancangkan? Apakah nasib Ehsan, Arjun dan Lily akhirnya?
Keywords: Children stories, Malay; Malaysian fiction (Malay); Malay fiction