FILEM DoRaEMON : KEMBARA MEGA NOBITA DI ANTARTIKA KACHI KOCHI - Fujiko, Fujio F.; Nor, Ing Pan; Azian Zain; Hazwani Osman; Sayuriafrina (Kuala Lumpur : KADOKAWA GEMPAK STARZ SDN BHD, 2023)
Cuaca panas terus berlarutan! Nobita dan Doraemon gelisah tetapi tak mampu buat apa-apa. Jadi tercetus idea untuk buat ketulan ais guna aisberg. Lalu mereka terbang ke Kutub Selatan. Tapi entah macam mana Nobita terjumpa cincin di sana dan ?!!
Keywords: Doraemon (Fictitious character) -- Comic books, strips, etc; Comic books, strips, etc. -- Japan; Comic books, strips, etc. -- Japan -- Translations into Malay