Bunga Api - Orked V.; Jabatan Editorial P2u (Selangor : Penulisan Enterprise, 2019)
Ketika Najmi, Maria dan Ana mengatasi konflik dalam diri masing- masing, tanpa disangka misteri dua dekad yang lalu terbongkar kembali. Banyak perkara yang terungkai. Rupa-rupanya trauma mereka belum berakhir.
Includes bibliographical references.
Penerbit Novel Terbaik (Anugerah Telenovela) 2015
Anugerah Industri Novel Terlaris (Anugerah Buku Negara) 2016
Anugerah Penerbit Prolifik (Anugerah Telenovela) 2017
Penerima Anugerah Penerbit Novel Bestseller Anugerah Telenovela 2019
Keywords: Malay fiction