KENAPA BUMI SEMAKIN PANAS - Aden, Manpreet Kaur; Marina Mohd. Som, 1983-; Naadhira Zahari; Nor Adilah Riduan; Danial Haikal (Batu Caves, Selangor : PTS PUBLISHING HOUSE SENDIRIAN BERHAD, 2022)
Teknologi telah membuatkan manusia berevolusi sehinggakan kita terlupa kepentingan untuk memelihara sumber tenaga kita. Siri ini memaparkan cerita-cerita berdasarkan keperluan untuk memelihara sumber yang kita ada bagi mencapai kehidupan yang lebih sihat.
Keywords: Children's stories, Malay; Human ecology -- Fiction; Global warming -- Fiction