KiuT MiuT : & KoLEKSi KoMik TERBAik JON SURAYA - Jon Suraya (Batu Caves, Selangor : PTS Publishing House Sdn. Bhd., 2023)
Menghimpunkan komik-komik pendek karya Jon Suraya yang pernah diterbitkan dalam projek-projek antologi terbitan Komik-M. Istimewa dalam edisi kompilasi ini, kesemua komik diwarnakan sepenuhnya. Turut disertakan tutorial dan coretan khas beliau mengenai panduan berkomik buat para pemula yang mahu menceburi bidang komik. Tidak dilupakan, catatan-catatan eksklusif beliau yang menceritakan tentang kisah-kisah di sebalik pembikinan setiap komik.
Keywords: Comic books, strips, etc. -- Malaysia; Comic books and teenagers -- Malaysia