KENAPA KITA PERLU KURANGKAN SISA BUANGAN - Aden, Manpreet Kaur; Marina Mohd. Som; Naadhira Zahari; Nor Adilah Riduan; Danial Haikal (Batu Caves, Selangor : PTS PUBLISHING HOUSE SENDIRIAN BERHAD, 2022)
Teknologi telah membuatkan manusia berevolusi sehinggakan kita terlupa kepentingan untuk memelihara sumber tenaga kita. Siri ini memaparkan cerita-cerita berdasarkan keperluan untuk memelihara sumber yang kita ada bagi mencapai kehidupan yang lebih sihat.
Keywords: Children stories, Malay; Human ecology -- Fiction; Refuse and refuse disposal -- Fiction