Antologi Cerpen : HANTU TELEKUNG - Shamsudin bin Abu Bakar; Haji Abdul Rani bin Hassan (Batu Caves, Selangor : SSM Sri Saujana Marketing, 2020)
Antologi yang memuatkan 18 buah cerpen karya penulis-penulis muda yang mengikuti kursus BMMB3103 Penulisan Kreatif Sastera Kanak-kanak. Pelajar-pelajar yang mengambil opsyen Bahasa Melayu wajib mengikuti penulisan kreatif sebagai persediaan sebelum dinobatkan sebagai seorang guru terlatih di sekolah.
(Karya Pelajar-pelajar IPG Kampus Ipoh)
18 Buah Cerpen - Cover
Keywords: Short stories, Malay; Malaysian fiction (Malay)