UKURLAH BAJU DI BADAN SENDIRI - Waridah Muaing (Sungai Petani, Kedah : WBM Resources, 2018)
Siri ini mengisahkan pelbagai tema dunia kehidupan haiwan yang beraneka ragam. Namun, setiap cerita juga tersisip nilai-nilai pengajaran yang berguna.
Keywords: Malay language -- Readers; Animal -- Juvenile fiction; Didactic fiction, Malay