NOVEL REMAJA : RUMAH DI TENGAH HUTAN - Hashim Latiff (Sintok, Kedah : UUM Press, Universiti Utara Malaysia, 2019)
Zarul, Krishnan dan Leong serta sahabat yang lain sedang mengikuti program perkhemahan sekolah di sebuah hutan. Ketiga-tiga anak muda ini merupakan sahabat baik dan pelajar harapan Cikgu Zukini iaitu guru yang bersama-sama dalam perkhemahan tersebut. Dalam hutan tersebut, mereka terjumpa sebuah rumah usang misteri yang menyebabkan mereka tertarik untuk menyiasat. Hasilnya amat mengejutkan dan mereka cuba memberitahu Cikgu Zukini. Adakah Cikgu Zukini dan ketiga-tiga sahabat ini dapat merungkai misteri rumah usang tersebut?
Keywords: Young adult fiction, Malay; Malaysian fiction (Malay); Malay fiction; Government publications -- Malaysia