NOVEL REMAJA : SETANGKAI PENYESALAN - Hashim Latiff (Sintok, Kedah : UUM Press, Universiti Utara Malaysia, 2019)
Sekumpulan anak muda bernama Aqim, Jamali dan Rayyan tinggal di sebuah kampung bersama Abang Ikram. Ketiga-tiga anak muda ini berusaha untuk menasihatkan Abang Ikram supaya berhenti daripada membuat kegiatan skim gores dan menang kepada penduduk kampung. Ramai yang telah tertipu dengan perbuatan Abang Ikram yang bukan sahaja terkenal di kampungnya bahkan di kampung-kampung yang berdekatan. Adakah mereka berjaya menasihati Abang Ikram daripada perbuatan tersebut?
Keywords: Young adult fiction, Malay; Malaysian fiction (Malay); Malay fiction; Government publications -- Malaysia