Teknologi Makanan
Publisher: Kuala Lumpur : Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI) , 1994Description: 88 pages : colour illustrations ; 25 cmContent type:- text
- unmediated
- volume
- 664Â 23
Item type | Current library | Collection | Shelving location | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Perpustakaan Alor Setar | RFID | Koleksi Kedah | KK 664 MAL (Browse shelf(Opens below)) | 11363 | Not For Loan | A00362934 |
Browsing Perpustakaan Alor Setar shelves,Shelving location: Koleksi Kedah,Collection: RFID Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | |||||
KK 664 MAL Teknologi makanan | KK 664 MAL Teknologi makanan | KK 664 MAL Teknologi makanan | KK 664 MAL Teknologi Makanan | KK 664.0284 SAM Reka bentuk dan penilaian mesin pengering (pelbagai guna) untuk perusahaan kecil makanan | KK 664.8056596 SAM Pengerigan kacang rebus dengan menggunakan mesin | KK 664.8056596 SAM Pengerigan kacang rebus dengan menggunakan mesin |
Jilid 13 (1994)
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.